Ce faci atunci cand o statie de calcat Philips scoate abur necontrolat

Daca ai o statie de calcat cumparata de la Philips si scoate abur incontinuu, sunt cateva motive pentru care se poate intampla asta, dar exista rezolvari simplu de abordat.

De ce scoate statia abur?

Butonul de abur a fost apasat de doua ori consecutiv

Apasarea repetata a butonului de abur face ca statia de calcat Philips sa treaca in modul steam boost. Cand se intampla asta, aburul nu se va opri pana cand nu apesi din nou butonul (o singura data). In situatia anumitor modele de statii de calcat din gama Philips PerfectCare Pure, acestea sunt programate sa produca abur timp de 5 secunde, deci tot ce ai de facut este sa astepti.

Butonul pentru abur este defect

In cazul de fata nu se poate opri aburul prin apasarea butonului, ceea ce inseamna ca fie astepti acele cateva secunde, fie deconectezi statia de calcat si eviti folosirea aburului, timp in care ii contactezi pe cei de la Philips in vederea repararii statiei.

Este activat modul de utilizare automata a aburului

Statiile Philips, mai nou, sunt dotate cu sisteme smart care pornesc automat aburul atunci cand statia se afla in miscare. Pentru a controla situatia, incearca sa nu mai misti statia de calcat si sa opresti functia (este marcata de un buton – daca nu il gasesti, dar stii ca functia exista, utilieaza manualul de instructiuni).

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

26 − 20 =

Login/Register access is temporary disabled